Huisregels

Huisregels

Als praktijk vinden wij het van groot belang dat u als patiënt weet waar u bij ons aan toe bent. De meeste huisregels spreken voor zich, echter vragen wij u deze door te nemen zodat er geen misverstanden ontstaan. 

 

Afspraken

Om u zo efficiënt en optimaal mogelijk te kunnen behandelen wordt er een vastomlijnde tijdspanne van behandeling met u afgesproken. Wij reserveren deze tijd speciaal voor u! Wij vragen u dan ook op tijd bij uw afspraak aanwezig te zijn. Afspraken kunnen uitsluitend uiterlijk 48 uur van tevoren telefonisch of aan de balie worden geannuleerd. Indien u te laat verschijnt op uw afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek. Deze kosten worden niet door uw (aanvullende) tandartsverzekering vergoed.

We streven ernaar iedereen op tijd te behandelen. Echter willen wij ook een kwalitatief goede behandeling kunnen bieden en dat houdt in dat soms een behandeling wat langer duurt dan verwacht of wanneer er zich bijvoorbeeld een spoedgeval voordoet. Als u heeft moeten wachten zullen we ook voor u gewoon de tijd nemen die nodig is

Wijziging in gegevens

U bent zelf verantwoordelijk om wijzigingen in uw gegevens (denk aan o.a. verhuizing, telefoonnummer, emailadres of veranderen verzekeraar) aan ons door te geven. Om u goed te kunnen behandelen is het uitermate belangrijk om te weten hoe het met uw gezondheid is gesteld. Daarom is het ook erg belangrijk dat u wijzigingen in uw gezondheid of het gebruik van medicijnen aan ons doorgeeft. Deze kunt u doorgeven per brief of e-mail.

Betalingen

Wij werken met factoringbedrijf Infomedics. 

Wat betekent dit voor u? In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics.  

Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.
Indien u vragen heeft over de kosten van de behandeling kunt u ons telefonisch bereiken op: 026 – 361 51 00 of een mail sturen naar info@tandzorgarnhem.nl.

Veiligheid

Voor uw en onze veiligheid zijn er bewakingscamera’s aanwezig in de praktijk. Indien er een vorm van agressie wordt getoond, er vernieling plaatsvindt of een diefstal wordt gepleegd, behouden wij ons het recht u als patiënt uit te schrijven.                                                                    Wij zullen tevens altijd een melding maken bij de politie.

Contactgegevens

Hanzestraat 311 6826 ML, Arnhem

Afspraak maken? Bel:
026 - 361 51 00

info@tandzorgarnhem.nl

Aangesloten bij