Huisregels

Huisregels

Als praktijk vinden wij het van groots belang dat u als patiënt weet waar u bij ons aan toe bent. De meeste huisregels spreken voor zich, echter vragen wij u deze door te nemen zodat er geen misverstanden ontstaan. 

 

Afspraken

Om u zo efficiënt en optimaal mogelijk te kunnen behandelen, wordt er een vastomlijnde tijdspanne van behandeling met u afgesproken. Wij reserveren tijd speciaal voor u! Wij vragen u dan ook op tijd aanwezig te zijn om het schema in alle omstandigheden te kunnen respecteren. Afspraken kunnen uitsluitend uiterlijk 48 uur van tevoren telefonisch of aan de balie worden gemaakt/geannuleerd. Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegen het hierdoor ontstane tijdgebrek. Deze kosten worden niet door uw (aanvullende) tandartsverzekering vergoed.

We streven ernaar iedereen op tijd te behandelen. We willen goed behandelen en dat houdt in dat een behandeling wel eens langer duurt dan verwacht wanneer er zich bijvoorbeeld een spoedgeval voordoet. Als u heeft moeten wachten zullen we ook voor u gewoon de tijd nemen die nodig is.

Wijziging in gegevens

U bent zelf verantwoordelijk om wijzigingen in uw gegevens (denk aan o.a. verhuizing, telefoonnummer, emailadres of veranderen verzekeraar) aan ons door te geven. Om u goed te kunnen behandelen is het uitermate belangrijk om te weten hoe het met uw gezondheid is gesteld. Daarom is het ook erg belangrijk dat u de wijzigingen in uw gezondheid of het gebruik van medicijnen aan ons doorgeeft. Deze kunt u doorgeven per brief of e-mail.

Betalingen

Wij werken met factoringsbedrijf Infomedics. 

Wat betekent dit voor u? In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics.  

Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.
Indien u vragen heeft over de kosten behandeling kunt u ons telefonisch bereiken op: 026 – 361 51 00 of een mail sturen naar info@tandzorgarnhem.nl.

Veiligheid

 Voor uw en onze veiligheid zijn er bewakingscamera’s aanwezig in de praktijk. Indien er een vorm van agressie wordt getoond, er vernieling of diefstal wordt gepleegd behouden wij het recht u als patiënt uit te schrijven. Wij zullen altijd melding maken bij de politie

Contactgegevens

Hanzestraat 311 6826 ML, Arnhem

Afspraak maken? Bel:
026 - 361 51 00

info@tandzorgarnhem.nl

Aangesloten bij