Tarieven en betalingen

Tarieven en betalingen

Tarieven behandeling Tandzorg Arnhem

De tarieven voor tandheelkundige behandelingen zijn door de overheid, in dit geval NZA, vastgesteld. Deze tarieven kunt u onderaan deze pagina vinden.  
Wij werken met factoringbedrijf Payt 

Wat betekent dit voor u?

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Payt. Zij zijn een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. 

Uw gegevens zijn veilig

Payt hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die payt inschakelt. 

Wat staat er op uw zorgverzekering?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandelingen hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen dan heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Payt gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. 

Betalingsregeling

Payt hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Lukt het niet om alles op tijd te betalen of heeft u een vraag over de opbouw van uw nota neem dan contact met ons op via:              026-3615100 of stuur een mail naar info@tandzorgarnhem.nl.

 Indien u een vraag heeft over de hoogte van de vergoeding of uw recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.  

Contactgegevens

Hanzestraat 311 6826 ML, Arnhem

Afspraak maken? Bel:
026 - 361 51 00

info@tandzorgarnhem.nl

Aangesloten bij