Spoedgevallen

Spoedgevallen

Buiten reguliere openingstijden

 Voor ernstige en dringende spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende (werk)dag, kunt u het spoednummer bellen: 0900 15 15
Dit nummer is te bereiken van maandag t/m donderdag na 17:00 en in het weekend. Wanneer u belt, krijgt u informatie over de dienstdoende tandarts waar u naartoe kunt. Houdt u er verder nog rekening mee dat u voor noodhulp, ongeacht hoe u verzekerd bent, altijd contant moet afrekenen en dat u uw legitimatiebewijs en verzekeringspas mee moet nemen.  

Spoedgevallen

Avond- en weekenddiensten  
Vanaf 17:00 uur door de week is een regionale avonddienst opgezet.
Vanaf vrijdagmorgen 08.00 uur t/m maandagmorgen 08:00 uur is er een regionale weekenddienstregeling. Hulp in avond en/of weekenddiensten is uitsluitend bedoeld voor ernstige klachten zoals nabloedingen, ongevallen en ernstige kiespijn, die niet kunnen wachten tot een volgende werkdag.

Betalingen

Mocht u gebruik willen maken van de spoeddienst, dan dient u er rekening mee te houden dat het consult en eventuele behandeling contant betaald moeten worden. De rekening krijgt u mee voor uw verzekering. Wilt u altijd uw verzekeringspas en identiteitskaart meenemen bij uw bezoek aan de spoedgevallen dienst.  

Reparatie prothese

Gebroken prothese of een andere reparatie aan uw prothese: elke maandag t/m donderdag kunt u vóór 09:30 uur uw prothese afgeven aan de balie. Uw prothese is dan over het algemeen dezelfde dag gerepareerd en deze kunt u rond 16:30 uur weer in de praktijk ophalen. 

Contactgegevens

Hanzestraat 311 6826 ML, Arnhem

Afspraak maken? Bel:
026 - 361 51 00

info@tandzorgarnhem.nl

Aangesloten bij