Onze praktijk

Onze Praktijk

Een bezoek aan de tandarts is voor velen van ons niet bepaald uw favoriete bezigheid. Daarom doen wij er alles aan om de gebitsverzorging voor u zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Of u nu komt voor controle of met klachten, ons team staat altijd voor u klaar met veel geduld en de modernste technieken.

Juist voor onze kleinste patiëntjes creëren wij een veilige en prettige omgeving. Op die manier wordt een bezoek aan de tandarts al een stuk minder onplezierig.

Patiëntvriendelijkheid, goede service naar patiënten toe en informatievoorziening vinden wij heel erg belangrijk. Ons team heeft daarom altijd persoonlijke aandacht voor u als patiënt. U krijgt volledige informatie, er is alle ruimte om vragen te stellen en wij maken samen met u een keuze tussen verschillende behandelopties. Samen met u proberen wij een optimale oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

 

Onze visie is dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie door voorlichting en gebitsverzorging. Wij besteden extra aandacht en steken veel energie in de voorlichting van kinderen en jongeren om gebits- en angstproblemen in de toekomst te voorkomen.

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Ze kunnen zich aanmelden via de link “Patiënt worden” of door te bellen naar onze praktijk: 026 – 361 51 00 tandartspraktijk Arnhem, beste tandarts Arnhem

 

Contactgegevens

Hanzestraat 311 6826 ML, Arnhem

Afspraak maken? Bel:
026 - 361 51 00

info@tandzorgarnhem.nl

Aangesloten bij